Un lord al drogurilor a reuşit să se ascundă 35 de ani de autorităţi sub o identitate falsă. Howard Farley a utilizat buletinul unui bebeluş mort

  • Un cap al drogurilor acuzat în SUA a fost prins după trei decenii în care a evitat autorităţile
  • Howard Farley a folosit identitatea unui bebeluş decedat în 1955
  • Bărbatul era căutat pentru trafic de droguri încă din 1985
18071 afișări
Imaginea articolului Un lord al drogurilor a reuşit să se ascundă 35 de ani de autorităţi sub o identitate falsă. Howard Farley a utilizat buletinul unui bebeluş mort

Sursa foto: Marion County Sheriff's Office

Un cap din lumea drogurilor a fost căutat timp de mai bine de trei decenii de autorităţi, dar fără succes. Howard Farley în vârstă de 72 de ani a fost pus sub acuzare în 1985 pentru că ar fi condus Linia de Sud, o linie de cale ferată folosită pentru a transporta narcotice în toată SUA. Din 73 de persoane arestate în acest caz, Farley a fost singurul care nu a fost niciodată prins.

Timp de 35 de ani, Farley ar fi trăit chiar sub nasul autorităţilor, după ce şi-a asumat identitatea unui bebeluş mort în 1955. Fugarul a sustras identitatea unei persoane identificate doar ca „T.B” care s-a născut în Lake Worth, Florida, în 1954 şi a murit trei luni mai târziu.

Procurorii federali au descoperit schema după ce guvernul a primit o cerere de reînnoire a paşaportului în februarie, folosind numele, data naşterii şi numărul de asigurări sociale al lui T.B.

Anchetatorii au descoperit certificatul de deces şi au remarcat că informaţiile lui T.B. nu au fost înregistrate până în 1983, neobişnuit pentru cineva născut în 1954.

Farley a folosit informaţiile T.B pentru a obţine un paşaport de trei ori: în martie 1987, octombrie 1998 şi octombrie 2008. El a folosit paşaportul fraudulos pentru a călători în Vietnam în 2018, arată în documentul instanţei.


Dacă va fi condamnat pentru acuzaţia de fraudă a paşaportului, el va fi condamnat la maximum 10 ani de închisoare federală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici