Actriţa Anne Heche, în stare stabilă după accidentul de maşină din Los Angeles

Actriţa Anne Heche este în stare stabilă şi medicii spun că va supravieţui după un accidentul cumplit de maşină în Los Angeles, potrivit Sky News.

1100 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anne Heche, în stare stabilă după accidentul de maşină din Los Angeles

Sursa foto: MediafaxFoto

Purtătorul de cuvânt al Annei Heche a cerut „gânduri şi rugăciuni” pentru actriţă şi „să i se respecte intimitatea în această perioadă dificilă”.

Actriţa Anne Heche se află într-o stare „stabilă” în urma accidentului rutier petrecut în Los Angeles, în urma căruia maşina sa a luat foc, a declarat purtătorul ei de cuvânt.

Sâmbătă au apărut informaţii potrivit cărora actriţa ar fi condus cu viteză pe o stradă din Los Angeles înainte de a se izbi cu maşina de o clădire.

Actriţa a suferit arsuri grave.

Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles, accidentul din zona Mar Vista din oraş a declanşat un incendiu puternic, care a fost stins după o oră.

„Familia şi prietenii ei vă roagă să vă gândiţi şi să vă rugaţi şi să îi respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”, a spus purtătorul de cuvânt al actriţei..

Adăugând mai multe informaţii despre starea lui Heche, fostul ei partener, Thomas Jane, a spus că „se aşteaptă ca ea să se însănătoşească”, adăugând: „Deşi Anne şi cu mine nu mai suntem împreună, vestea tragică de astăzi a fost devastatoare pentru mine şi pentru toţi cei care o iubesc. Inima mea este alături de Anne şi de cei doi fii ai ei. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de Anne, unul dintre adevăratele talente ale generaţiei sale. Slavă Domnului că nimeni altcineva nu a fost rănit”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco şi Cedar Rapids - şi s-a mai întâlnit cu Ellen DeGeneres între 1997 şi 2000.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici