De Halloween sperii şi virusul şi prietenii, cu măştile de protecţie fioroase

  • Halloween-ul are din ce in ce mai mulţi adepţi şi în România
  • Măştile de anul acesta trebuie să fie şi fioroase, dar să şi protejeze
  • Nu se recomandă purtarea măştii de protecţie pe sub cea de Halloween
165 afișări
Imaginea articolului De Halloween sperii şi virusul şi prietenii, cu măştile de protecţie fioroase

Sursă foto: captură Youtube

Nu mai e mult până o să începi iar să alergi după dovleci, după bomboane şi după costume fioroase. Motivul: pentru că se apropie Halloween-ul şi sărbătoarea are din ce în ce mai mulţi adepţi pe la noi. Cei mici, fireşte, dictează trend-ul.

Anul acesta sărbătoarea va fi sub imperiul pandemiei. Asta înseamnă că, vrei-nu-vrei, toată lumea va fi mascată. Dar poate nu aşa cum te aşteptai.

Centrul de Control al Bolilor din Statele Unite te avertizează că măştile fioroase nu sperie virusul. Mai mult decât atât, purtarea unei măşti de protecţie pe sub masca de Halloween nu e recomandată, pentru că poate duce la probleme de respiraţie.

Şi atunci cum să-ţi sperii vecinii? Cu măşti de protecţie cu model de Halloween. Au început deja să apară modele dedicate în magazinele online. Te poţi inspira din creaţiile youtuber-ului Brian Lubecki, cunoscut şi ca SpookYouLaterz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici