Faima vine mereu cu un preţ. Actorul Bradley Cooper face dezvăluri despre cum era să fie înjunghiat la metrou în New York

  • Actorul american povesteşte un episod surprinzător, pe care nu l-a menţionat niciodată până acum
  • În octombrie 2019, în timp ce o lua pe fiica sa Lea, acum în vârstă de 4 ani, de la şcoală, actorul în vârstă de 46 de ani a fost ameninţat de un bărbat cu un cuţit
  • Ziua aceea a fost diferită: "Mi-am dat seama că devenisem mult, mult prea confortabil în oraş. Am lăsat garda jos...”
1330 afișări
Imaginea articolului Faima vine mereu cu un preţ. Actorul Bradley Cooper face dezvăluri despre cum era să fie înjunghiat la metrou în New York

Faima vine mereu cu un preţ. Actorul Bradley Cooper face dezvăluri despre cum era să fie înjunghiat la metrou în New York

În urmă cu doi ani, în metroul newyorkez, în timp ce îşi lua fiica de la şcoală, actorul american a fost ameninţat de un bărbat cu un cuţit.

Au trecut aproape doi ani de la accidentul lui Bradley Cooper din New York. Invitat în cadrul emisiunii Armchair Expert, un podcast găzduit de comedianţii Dax Shepard şi Monica Padman, actorul american povesteşte un episod surprinzător, pe care nu l-a menţionat niciodată până acum.

În octombrie 2019, în timp ce o lua pe fiica sa Lea, acum în vârstă de 4 ani, de la şcoală, actorul în vârstă de 46 de ani a fost ameninţat de un bărbat cu un cuţit. "Obişnuiam să mă plimb prin New York cu căştile pe urechi tot timpul - asta era înainte de pandemie - eram în metrou la 11:45 ca să o iau pe Lea din centru de la şcoala rusă şi am fost ameninţată cu un cuţit. A fost destul de nebunesc", povesteşte el pentru Armchair Expert.

În calitate de actor de renume internaţional, Bradley Cooper este mereu în gardă, la pândă pentru oricine ar vrea să intre în contact cu el în vreun fel. Dar ziua aceea a fost diferită.

"Mi-am dat seama că devenisem mult, mult prea confortabil în oraş. Am lăsat garda jos... Eram chiar la capătul metroului. Eram chiar la capătul metroului, voiam doar să ajung la capăt. Am simţit că vine cineva. M-am gândit "Oh, vor să facă o poză sau ceva de genul ăsta". Când m-am întors, m-am trezit lipit de stâlp (...). M-am uitat în jos şi am văzut un cuţit", explică el. "Am avut căştile pe urechi tot timpul. Nu aud nimic. (...) Îmi ridic privirea, văd ochii persoanei şi sunt surprins de cât de tânăr este", continuă el.

După şoc, Bradley Cooper a reuşit să reacţioneze şi a început să alerge: "Am sărit peste turnichet, m-am ascuns în jurul intrării subterane albe, cu gresie şi mi-am scos telefonul. El a sărit peste, fugind. I-am făcut o poză. Apoi l-am urmărit pe scări. A început să alerge spre 7th Avenue".

Când a reuşit în cele din urmă să părăsească metroul, a trecut pe lângă doi ofiţeri de poliţie aflaţi într-un SUV. "Le-am arătat poza şi am vorbit cu ei, iar tipul tot întreba: "Ai fost înjunghiat? Am spus: "Nu, nu. A spus: "Verifică dacă ai fost înjunghiat. Ceea ce se întâmplă este că oamenii când sunt înjunghiaţi intră în şoc." M-am uitat să văd dacă avea dreptate... Apoi m-am întors la metrou şi mi-am luat fiica", a conchis el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici