Festivalul de film de la Veneţia solicită participanţilor purtarea măştii în timpul ecranizărilor

  • Festivalul de film de la Veneţia este prima mare expoziţie cinematografică din timpul pandemiei
  • Organizatorii au solicitat participanţilor teste COVID-19 dacă provin din afara Europei
  • Cinefilii sunt obligaţi să poarte mască în timpul proiecţiilor
104 afișări
Imaginea articolului Festivalul de film de la Veneţia solicită participanţilor purtarea măştii în timpul ecranizărilor

Sursa foto: profimedia

Festivalul de film de la Veneţia va fi primul eveniment de film de la începutul pandemiei şi este unul dintre primele evenimente internaţionale importante pe care Italia le găzduieşte după ce a devenit epicentrul COVID-19 în Europa.

Festivalul se va desfăşura în perioada 2-12 septembrie şi va avea un nou set de reguli adaptat situaţiei pandemice. Cinefilii vor trebui să achiziţioneze biletele şi să îşi rezerve locurile online din timp pentru că anumite locuri vor rămâne libere în conformitate cu liniile directoare aprobate.

Participanţii sunt obligaţi să poarte măşti în timpul proiecţiilor iar cei care vin din afara Europei vor trebui să facă un test COVID. Organizatorii bienalei veneţiene au declarat că liniile directoare au fost elaborate sub îndrumarea oficialilor locali din domeniul sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici