Serialul Prison Break rămâne fără un personaj cheie. Actorul a anunţat că nu vrea să mai joace personaje heterosexuale

  • Prison Break, unul dintre cele mai populare seriale din istorie, rămâne fără unul din personajele cheie
  • Actorul Wentworth Miller anunţă că nu mai vrea să joace personaje heterosexuale şi este supărat pe reacţia fanilor, după ce a anunţat că este gay
  • Luna trecută, actorul Dominic Purcell anunţase că sunt şanse mari să vezi un nou sezon din Prison Break
6502 afișări
Imaginea articolului Serialul Prison Break rămâne fără un personaj cheie. Actorul a anunţat că nu vrea să mai joace personaje heterosexuale

Serialul Prison Break rămâne fara un personaj cheie. Actorul a anunţat că nu vrea să mai joace personaje heterosexuale

Wentworth Miller, cel care a jucat rolul lui Michael Scofield în primele 5 sezoane din serialul de succes FOX, anunţă că renunţă la rol. Actorul nu mai vrea să joace roluri heterosexuale şi e supărat pe mesajele primite online de la trolli, după ce a anunţat că este gay.

"Renunţ. La Prison Break. Oficial. Nu doar din cauza mesajelor de pe reţelele sociale (cu toate că ele au accentuat problema). Pur şi simplu nu mai vreau să joc personaje heterosexuale. Poveştile lor au fost spuse şi răspuse", a scris Miller într-o postare lungă pe Instagram.

Lansat în 2005, Prison Break a revenit în 2017 pentru un singur sezon. Dominic Purcell, care joacă rolul fratelui lui Michael Scofield, declarase luna trecută că un nou sezon din serial se va întâmpla cu siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici