Thierry Mugler a murit la 73 de ani. Legendarul designer de modă francez a încântat lumea prin creaţiile sale extravagante

  • Creatorul de modă francez Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 de ani
  • Creaţiile sale extravagante au revoluţionat universul haute couture
  • Anunţul a fost făcut de pe contul său oficial de Instagram
2442 afișări
Imaginea articolului Thierry Mugler a murit la 73 de ani. Legendarul designer de modă francez a încântat lumea prin creaţiile sale extravagante

Sursa foto: Profimedia

Legendarul creator de modă francez Thierry Mugler a murit duminică, la vârsta de 73 de ani.

Mugler, o forţă dominantă în industria modei din anii '80, a murit din „cauze naturale”, a declarat agentul său Jean-Baptiste Rougeot.

Decesul a fost anunţat într-o postare pe contul său oficial de Instagram:

„Suntem devastaţi să anunţăm moartea domnului Manfred Thierry Mugler duminică, 23 ianuarie 2022. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace”.

Mugler s-a născut la Strasbourg pe 21 decembrie 1948. La 20 de ani, s-a stabilit la Paris şi în 1973 şi-a lansat prima colecţie intitulată „Cafe de Paris”. Un an mai târziu punea bazele brandului propriu, „Thierry Mugler”.

Designerul a creat piese de lux, extravagante, care au revoluţionat pentru totdeauna arta haute couture. O listă lungă de celebrităţi au îmbrăcat creaţiile marca Mugler.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici