A murit actorul Peter Vaughan, cunoscut pentru rolul lui Aemon Targaryen din "Game of Thrones"

Actorul Peter Vaughan, care a jucat rolul lui Aemon Targaryen, în serialul fantasy "Game of Thrones", a murit marţi dimineaţă la vârsta de 93 de ani.

28171 afișări
Imaginea articolului A murit actorul Peter Vaughan, cunoscut pentru rolul lui Aemon Targaryen din "Game of Thrones"

A murit un cunoscut actor din Game of Thrones

Actorul a avut o carieră îndelungată de 75 de ani în teatru, televiziune şi film. Acesta este cunoscut şi pentru rolul memorabil al lui Harry Grout din sitcom-ul "Porridge", deşi a jucat în doar trei episoade, potrivit Daily Mail.

Actorul în vârstă de 93 de ani a murit marţi dimineaţă înconjurat de membrii familiei, a confirmat agentul său.

În cariera sa îndelungată, Vaughan a lucrat alături de  Sir Anthony Hopkins, Frank Sinatra and Ronnie Barker.

Actorul a devenit celebru şi pentru rolul lui  Aemon Targarye din serialul de mare succes "Game of Thrones".

Peter Vaughan a jucat şi în serialele "Citizen Smith" şi "Chancer".


Agentul său, Sally Long-Innes a declarat: "Confirmăm trista veste că Peter Vaughan s-a stins din viaţă la aproximativ 10:30 dimineaşa. A murit împăcat, înconjurat de familie".

Născut în Shropshire, Vaughan a fost fiul unui funcţionar la bancă şi al unei asistente. Studiile şi le-a făcut în Uttoxeter înainte de a se alătura unei trupe de teatru din Wolverhampton.

A fost soldat în timpului celui De-al Doilea Război Mondial, unde a luptat în Belgia, Normania şi în Orientul Îndepărtat.

Actorul trăia alături de cea de-a doua sa soţie, Lillias Walker, în Mannings Heath, Sussex.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici