Actorul Brian Tarantina a murit, la 60 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri

Actorul american Brian Tarantina, în vârstă de 60 de ani, a fost descoperit mort în locuinţa sa din New York, aparent din cauza unei supradoze de droguri, iar purtătorul său de cuvânt a declarat că acesta a fost bolnav în ultimele luni, potrivit tmz.com.

3992 afișări
Imaginea articolului Actorul Brian Tarantina a murit, la 60 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri

Actorul Brian Tarantina a murit, la 60 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri

Surse din poliţie au declarat pentru tmz.com că actorul a fost descoperit mort sâmbătă dimineaţă, în locuinţa sa din cartierul Manhattan, de ceea ce părea a fi o supradoză de droguri. Poliţiştii şi medicii chemaţi de nepoata actorului, care îşi descoperise unchiul fără cunoştinţă, au găsit o pudră albă lângă acesta, despre care s-a crezut că este drog. Decesul a fost pronunţat la faţa locului.

 

 

 

Deocamdată nu se ştie ce era acea substanţă albă. O autopsie va fi efectuată pentru a se stabili cauza morţii.

Laurie Smith, purtătorul de cuvânt al actorului, a declarat pentru tmz.com că acesta ar fi putut să moară din cauza unor complicaţii provocate de o maladie cardiacă de care a suferit în ultimele luni. De altfel, actorul fusese externat în urmă cu doar câteva zile.

Brian Tarantina a apărut în numeroase roluri secundare în filme din anii 1980 - 2000, precum "Scara lui Jacob/ Jacob's Ladder", "Uncle Buck", "The Jerky Boys", "Summer of Sam", "Knight and Day", "Carlito's Way", "Donnie Brasco", "City By the Sea" etc.

De asemenea, a apărut în numeroase seriale de succes, precum "Law & Order", "Miami Vice", "Spin City", "Oz", "NYPD Blue", "ER", "The Sopranos", "Gilmore Girls", "Heroes", "The Black Donnellys", "The Blacklist", "Madame Secretary", "Blue Bloods" şi, mai recent, în "The Marvelous Mrs. Maisel".

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici