Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

Actriţa britanică Kate O'Mara, cunoscută pentru rolul Cassandra din serialul anilor 1980 "Dinastia", a murit duminică, la vârsta de 74 de ani, după o scurtă suferinţă, într-un azil de bătrâni din sudul Angliei, a declarat purtătorul său de cuvânt, Phil Belfield, informează hollywoodreporter.com.

945 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

"O stea strălucitoare a plecat, iar Kate le va lipsi tuturor celor care au cunoscut-o şi care au lucrat cu ea", a declarat Phil Belfield, care a descris-o pe actriţă ca fiind "extraordinară", informează bbc.co.uk.

Actriţa şi-a început cariera în televiziune în 1960, iar rolul care i-a adus celebritatea a fost Cassandra "Caress" Morrell din serialul "Dinastia/ Dynasty". De asemenea, actriţa a jucat în seriale precum "Triangle", "Doctor Who" şi "Destinul familiei Howard/ Howards' Way".

În anii 1990, Kate O'Mara a jucat în serialul de comedie "Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous", alături de Jennifer Saunders şi Joanna Lumley. În 2012, a apărut într-o adaptare pentru micul ecran a cărţii scriitoarei Agatha Christie "Moarte pe Nil/ Death on the Nile".

Get Adobe Flash player

Kate O'Mara a publicat două cărţi autobiografice şi două romane, "When She Was Bad" şi "Good Time Girl".

A fost căsătorită cu actorii Richard Willis şi Jeremy Young şi are o soră, actriţa Belinda Carroll.

În ultimul mesaj publicat pe platfoma Twitter, pe 17 martie, actriţa a scris: "Vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele frumoase. Citesc mesajele voastre cu modestie, simţindu-mă în acelaşi timp copleşită. Multă dragoste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici