Al Gore divorţează, după o căsnicie de 40 de ani

Fostul vicepreşedinte american Al Gore şi soţia sa, Tipper, au trimis un e-mail prietenilor de familie prin care îşi anunţă decizia de a se despărţi, după o căsnicie de 40 de ani, a declarat un apropiat al celor doi, citat de CNN.

27 afișări
Imaginea articolului Al Gore divorţează, după o căsnicie de 40 de ani

Al Gore divorţează, după o căsnicie de 40 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anunţăm azi că, după ce am reflectat şi discutat foarte mult, am decis să ne separăm. Aceasta este o decizie sprijinită de amândoi şi pe care am luat-o împreună după un proces de îndelungă şi atentă reflecţie. Cerem să ni se respecte intimitatea şi pe cea a familiei noastre şi nu intenţionăm să facem comentarii suplimentare", potrivit mesajului.

Purtătorul de cuvânt al lui Gore, Kalee Kreider, a confirmat autenticitatea e-mailului, dar a refuzat să furnizeze alte informaţii. Al şi Tipper Gore, căsătoriţi de 40 de ani, au patru copii adulţi şi trei nepoţi.

După pierderea cursei pentru alegerile prezidenţiale în anul 2000, Gore a sprijinit cauze legate de protecţia mediului, dar a avut şi interese de afaceri.

Ele este cofondator al Generation Investment Management, companie ce promovează "o nouă abordare pentru investiţiile sustenabile". De asemenea, Gore este preşedinte şi cofondator al Current TV, un post de televiziune prin cablu şi satelit. El are şi funcţia de director pentru Google şi Apple Computer.

Cartea sa despre încălzirea globală - "Un adevăr incomod" - a fost sursa de inspiraţie pentru un documentar premiat cu un Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici