Anca Ţurcaşiu despre moartea Mădălinei: E foarte trist şi de neimaginat ce s-a întâmplat

Cântăreaţa Anca Ţurcaşiu a declarat pentru MEDIAFAX, cu privire la decesul Mădălinei Manole, că este foarte trist şi "aproape de neimaginat" ce s-a întâmplat.

1132 afișări
Imaginea articolului Anca Ţurcaşiu despre moartea Mădălinei: E foarte trist şi de neimaginat ce s-a întâmplat

Anca Ţurcaşiu despre decesul Mădălinei Manole: E foarte trist şi de neimaginat ce s-a întâmplat (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Puţină lume ştie, iar cei tineri nu au de unde să ştie cum umplea Mădălina sălile în anii '90. Dacă puneai numele ei pe afiş era sala arhiplină şi nu aveai nevoie de niciun alt artist pe lângă", a spus Anca Ţurcaşiu.

De asemenea, artista a precizat că, probabil, Mădălina Manole a avut "o mare suferinţă" şi că nu a mai putut să reziste.

"Probabil că, într-adevăr, a avut o mare suferinţă de care nu ştia nimeni şi nu a mai putut să reziste. Nu avem dreptul să judecăm pe nimeni şi suntem prea mici ca să facem afirmaţii. E foarte trist şi aproape de neimaginat că e posibil să se fi întâmplat aşa ceva", a concluzionat Anca Ţurcaşiu.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei miercuri dimineaţă în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său, pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici