Angelina Jolie, tratament controversat în Suedia. Cum arată acum

Foarte slabă şi suferind de o afecţiune a stomacului, celebra actriţa a apelat la o terapie controversată pe parcursul a repetate vizite la o clinică din Suedia.

22985 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, tratament controversat în Suedia. Cum arată acum

Angelina Jolie, tratament controversat în Suedia. Cum arată acum

"Nu numai că arată cu 10 ani mai tânără, dar a luat în greutate aproape 14 kilograme", declară un apropiat pentru RadarOnline.com.

"A urmat un tratament experimental cu celule stem care i-a întărit sistemul imunitar. De asemenea, a ajutat-o să-şi recapete greutatea şi i-a redat echilibrul hormonal, a atenuat paloarea feţei şi a stimulat producţia de colagen, acesta fiind şi motivul pentru care arată mai tânără".

Tratamentul urmat de Jolie include injecţii, creme şi pilule cu celule bioactive extrase din placenta de oaie.

Conform okmagazine.com, după divorţul cu Brad Pitt şi procesul de custodie al celor şase copii, Angelina Jolie ajunsese la o greutate de aproximativ 35 de kilograme. "Răcea uşor, iar sistemul ei digestiv abia mai funcţiona, aşa că prietenii ei din Londra i-au spus că Suedia este locul în care ar putea găsi o soluţie. A luat un tratament pentru gastropareză, care se pare că era motivul pentru stările de greaţă de care suferă".

Inspirată de actorul Michael J. Fox, care duce de multă vreme o luptă intensă cu afecţiunea Parkinson, Angelina a ajuns la Institutul Karolinska din Stockholm, în care terapia cu celule este folosită în cercetarea tratamentului pentru cancer, Parkinson şi alte afecţiuni.

CLICK pentru GALERIE FOTO 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici