Apple suspendă un plan de a oferi servicii de televiziune live prin Internet

Apple a suspendat un plan de a oferi servicii de televiziune live prin Internet şi se va concentra în schimb pe rolul de platformă destinată companiilor de media care vând direct către clienţi prin intermediul App Store, potrivit unei persoane apropiate situaţiei, citată de Bloomberg.

95 afișări
Imaginea articolului Apple suspendă un plan de a oferi servicii de televiziune live prin Internet

Apple suspendă un plan de a oferi servicii de televiziune live prin Internet

Compania nu renunţă complet la furnizarea unei serviciu de televiziune live, dar planul de a vinde pe bază de abonament un pachet de aproximativ 14 canale, pentru 30-40 de dolari pe lună, a întâmpinat opoziţia companiilor media, care vor mai mulţi bani pentru programele lor, a spus persoana.

Directorul general al CBC, Les Moonves, a afirmat marţi, la o conferinţă, că Apple a suspendat planurile legate de serviciile TV live.

Problemele Apple în acest domeniu arată dificultăţile cu care se confruntă noii veniţi pe piaţă, care vor să convingă companiile de media să reformeze serviciile de televiziune plătită, care costă circa 85 de dolari pe lună.

Pentru a face acest lucru, ar trebui fie ca Apple să ceară mai mulţi bani clienţilor, fie companiile media să accepte mai puţini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici