Aşteptarea a luat sfârşit. Cât costă celebrul Nokia 3310, lansat miercuri în România

Compania HMD, cea care deţine licenţa Nokia, a prezentat primele telefoane Nokia în februarie la Mobile World Congress de la Barcelona, iar miercuri le-a lansat oficial şi în România.

14757 afișări
Imaginea articolului Aşteptarea a luat sfârşit. Cât costă celebrul Nokia 3310, lansat miercuri în România

Aşteptarea a luat sfârşit. Cât costă celebrul Nokia 3310, lansat miercuri în România

Prima gamă de telefoane prezentate conţine modelele Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, dar şi celebrul Nokia 3310, reinventat.

Nokia 6 este vârful de gamă al companiei şi are un ecran IPS LCS full HD (1920x1080, 16:9) de 5,5 inch, un procesor Snapdragon 430, procesor grafic Adreno 505 şi un amplificator audio inteligent, cu difuzoare duale. Nokia 6 este disponibil de la finalul lunii iunie la preţul de 1119 lei. Cmaera frontală este de 8MP, iar cea din spate de 16MP.

Nokia 5 va fi comercializat la preţul de 949 lei, Nokia 3 la 699 RON şi Nokia 3310 va avea preţul de 259 RON.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici