Bărbaţii cu barbă nu mai sunt la modă în 2016! De ce tendinţe ar trebui să ţină cont femeile

Hairstylist-ul Cristi Pascu a explicat, pentru Gândul, care sunt tendinţele pentru 2016 şi de ce bărbaţii cu barbă nu mai sunt la modă.

4993 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii cu barbă nu mai sunt la modă în 2016! De ce tendinţe ar trebui să ţină cont femeile

Bărbaţii cu barbă nu mai sunt la modă în 2016! De ce tendinţe ar trebui să ţină cont femeile

Pentru doamne, culoarea vedetă a anului rămâne blondul,  însă nu orice fel de blond ci nuanţele de gri, începând de la gri închis-petrol spre blond-alb.

"Am trecut într-un an ce le propune femeilor să fie unice. Drept urmare, totul se bazează pe accesorii, pe împletituri şcolăreşti, bentiţe, coroniţe, flori sau adaosuri de păr. Când mă refer la bentiţe nu vorbesc despre bentiţa de şcoală, rigidă, ci de cea realizată dintr-o bucată de material sau o bucată de tul, care poate fi înnodată cu meşele. Femeile vor încerca în 2016 să fie cât mai copilăroase", a declarat Cristi Pascu, pentru Gândul.

"În materie de coafuri se poartă cocurile răsucite, nodul făcut în spate sau eşarfele înnodate. Doamnelor care vor să iasă în evidenţă în acest an le adresez un îndemn: individualizaţi-vă", mai spune Cristi Pascu.


La bărbaţi, "undercut-ul este tunsoarea vedetă a acestui an, adică combinarea tunsorii scurte pe o zonă cu părul lăsat mai lung într-o altă zonă a capului. Justin Bieber şi David Beckham sunt doar două exemple de vedete masculine care au adoptat această tunsoare", a adăugat hairstylist-ul.

În 2016, barba pierde teren. "Nu mai este un “must have” să ai barbă. Aceasta este un accesoriu ce trebuie întreţinut, iar bărbaţii sunt destul de neglijenţi şi incomozi cu ideea de a sta tot timpul să o aranjeze. Va supravieţui acea barbă de două-trei zile, care dă un aspect de tânăr şi neliniştit unui bărbat", spune Cristi Pascu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici