Actorul Bradley Welsh, celebru pentru rolul din filmul unei generaţii "Trainspotting 2", fost boxer, împuşcat în cap în plină stradă

Actorul Bradley Welsh, care a jucat în filmul "Trainspotting 2", a fost împuşcat în cap şi a murit pe loc, pe o stradă din Edinburgh, Marea Britanie, în noaptea de miercuri spre joi, potrivit tmz.com.

4114 afișări
Imaginea articolului Actorul Bradley Welsh, celebru pentru rolul din filmul unei generaţii "Trainspotting 2", fost boxer, împuşcat în cap în plină stradă

Bradley Welsh, celebru pentru rolul din filmul unei generaţii "Trainspotting 2", fost boxer, împuşcat în cap în plină stradă

Actorul, devenit celebru cu rolul din continuarea filmului "Trainspotting", avea 42 de ani.

Poliţia scoţiană a deschis o anchetă. Welsh a fost şi campion la box, categoria uşoară. De asemenea, în 2009, a apărut în serialul documentar "Danny Dyer's Deadliest Men".

În momentul în care a fost distribuit în filmul "Trainspotting 2", Welsh nu era actor şi avea probleme cu legea, fiind membru al unei grupări ultras.

 

În ultimii ani, Welsh a jucat un rol pozitiv în comunitatea din care făcea parte, după ce şi-a deschis o sală de box, prin intermediul căreia ajuta tinerii să stea departe de problemele cu legea, şi a participat la mai multe proiecte caritabile.

"Transpotting 2", regizat de Danny Boyle, a fost lansat în 2017, la 21 de ani de la filmul original, care a devenit, între timp, un lungmetraj de referinţă prin felul în care prezintă viaţa dependenţilor de heroină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici