Călin Popescu Tăriceanu a devenit tată, pentru a treia oară

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a devenit tatăl unui băieţel, acesta fiind cel de-al treilea copil al său, colegii din Partidul Liberal Reformator transmiţându-i felicitări pe Facebook.

917 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu a devenit tată, pentru a treia oară

Călin Popescu Tăriceanu a devenit tată, pentru a treia oară (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

”Partidul Liberal Reformator are deosebita plăcere de a-i transmite felicitări preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia venirii pe lume a celui mai nou membru al familiei domniei sale! Să vă trăiască!”, se precizează în mesajul PLR postat pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu declara în luna septembrie, cu ocazia lansării candidaturii la alegerile prezidenţiale, că cel de-al treilea fiu al său urmează să se nască în Ajunul Crăciunului.

Tăriceanu va împlini pe 14 ianuarie 63 de ani şi este la a cincea căsătorie. El mai are doi fii, din căsătoriile anterioare. Două dintre fostele soţii ale lui Tăriceanu i-au păstrat numele după divorţ.

În luna iulie 2013, fostul premier s-a căsătorit, pentru a cincea oară, la ceremonia de la starea civilă participând doar apropiaţii. Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit cu Loredana Moise, artist plastic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici