Când va începe sezonul 2 "Umbrella Academy" la Netflix

  • Netflix România te anunţă că noul sezon al serialului "Umbrella Academy" începe pe 31 iulie
  • Sezonul secund al serialului bazat pe benzile desenate Dark Horse Comics are 10 episoade
  • "The Umbrella Academy" a fost al treilea cel mai urmărit serial pe Netflix în 2019
330 afișări
Imaginea articolului Când va începe sezonul 2 "Umbrella Academy" la Netflix

Când va începe sezonul 2 "Umbrella Academy" la Netflix

Netflix România te anunţă că poţi urmări al doilea sezon al serialului "Umbrella Academy" din 31 iulie, odată cu premiera la nivel internaţional. Bazat pe benzile desenate "Dark Horse Comics", serialul îi are în distribuţie, printre alţii, pe Ellen Page, Tom Hopper şi David Castañeda, în rolurile unor supereroi. 

În 1989, 43 de copii sunt născuţi în aceeaşi zi, de femei care nu avuseseră simptome ale unei sarcini până la acel moment. Un miliardar adoptă şapte dintre ei şi pune bazele The Umbrella Academy, copiii fiind pregătiţi să devină supereroi pentru a salva lumea.

În primul sezon, şase membri supravieţuitori ai academiei se reunesc după decesul tatălui şi colaborează pentru a desluşi misterul din jurul morţii acestuia. Primul sezon s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai populare seriale lansate de Netflix în 2019. Noul sezon va avea zece episoade. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici