Cântăreaţa Beyoncé va lansa documentarul "Making the Gift"

Cântăreaţa americană Beyoncé va lansa documentarul "Making the Gift", care va prezenta povestea albumului ei "The Gift", inspirat de pelicula "Regele Leu/ The Lion King", de Jon Favreau, anunţă Smart Radio, păstrând un loc pentru piesele artistei în playlistul zilei.

265 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Beyoncé va lansa documentarul "Making the Gift"

Cântăreaţa Beyoncé va lansa documentarul "Making the Gift"

American Broadcasting Company (ABC) a anunţat, duminică, lansarea documentarului "Making the Gift" realizat de cântăreaţa americană.

Beyoncé a mai lansat în acest an documentarul "Homecoming", nominalizat la şase premii Emmy, şi şi-a împrumutat vocea Nalei, unuia dintre personajele peliculei "Regele Leu/ The Lion King" (2019), potrivit billboard.com.

La rândul ei, Beyoncé a distribuit, pe reţeaua de socializare online Instagram, un scurt film de introducere pentru documentarul "Making The Gift", care oferă o perspectivă asupra realizării noului ei album, inspirat de "Regele Leu/ The Lion King" şi de originile ei africane.

De la imagini din studioul de înregistrări la realizarea videoclipurilor, filmul distribuit de artista în vârstă de 38 de ani prezintă admiraţia ei pentru cultura africană.

Documentarul cuprinde interviuri şi arată procesul creativ, urmând să fie lansat, luni, de postul ABC.

"Această creativitate a fost generată de călătoriile ei pe continent, de la liniştea piramidelor din Egipt până la atmosfera din Nigeria şi Africa de Sud. Povestea subliniază frumuseţea oamenilor şi sunetele vibrante ale unui continent care pulsează", au declarat cei de la ABC.

Albumul "The Gift" a fost lansat în iulie şi cuprinde piese realizate în colaborare cu muzicieni precum Jay-Z, Donald Glover şi Kendrick Lamar.

În completarea albumului, cântăreaţa americană a filmat videoclipuri pentru piesele "Spirit" şi "Bigger".

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo şi unul pentru un album compus în colaborare cu soţul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "The Pink Panther/Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Piesele lui Beyoncé se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă smartradio.ro 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici