Cântăreţul Ray J a fost arestat

Cântăreţul american Ray J a fost arestat, vineri, la un hotel din Beverly Hills, California, pentru că s-a comportat necorespunzător cu angajaţii hotelului, a spart geamul unei maşini de poliţie şi a scuipat un poliţist.

121 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Ray J a fost arestat

Cântăreţul Ray J a fost arestat (Imagine: Wikipedia)

Într-o declaraţie a Departamentului de Poliţie din Beverly Hills se arată că poliţiştii au fost chemaţi, vineri, pentru a investiga dacă acuzaţia conform căreia cântăreţul în vârstă de 33 de ani a atins într-un mod necorespunzător o femeie, care se afla la barul hotelului, este sau nu adevărată.

Ofiţerii sosiţi la faţa locului au constatat că Ray J a atins-o accidental pe femeie şi i-au dat voie acestuia să plece. Dar, potrivit declaraţiilor poliţiştilor, Ray J a refuzat să plece, a devenit indisciplinat şi a spart cu piciorul geamul unei maşini de poliţie, informează huffingtonpost.com.

Un purtător de cuvânt al cântăreţului a refuzat să dea vreo declaraţie despre acest incident.

Acuzaţiile care i se aduc cântăreţului american includ vandalism, opunere la arestare şi lezarea unui poliţist.

William Ray Norwood Jr., născut pe 17 ianuarie 1981 şi cunoscut sub numele de scenă Ray J, este un cântăreţ, compozitor, producător şi actor american. Născut în McComb, Mississippi, şi crescut în Carson, California, acesta este fratele actriţei şi cântăreţei Brandy Norwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici