Casa lui Jean-Paul Belmondo, jefuită de Anul Nou

Vila veteranului actor francez Jean-Paul Belmondo, situată în Paris, a fost jefuită în weekend-ul de Anul Nou, hoţii furând bijuterii şi alte bunuri.

448 afișări
Imaginea articolului Casa lui Jean-Paul Belmondo, jefuită de Anul Nou

Casa lui Jean-Paul Belmondo, jefuită de Anul Nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hoţii au jefuit şi apartamentul din casă în care locuieşte fosta soţie a actorului, Nathalie Tardivel, potrivit contactmusic.com.

Nici Belmondo, nici fosta lui soţie nu erau acasă când a avut loc jaful, poliţia pariziană deschizând o anchetă.

Actorul Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 78 de ani, a cunoscut succesul după ce a jucat în 1960 în pelicula "Cu sufletul la gură/ A bout de souffle", de Jean-Luc Godard. Filmele în care a jucat Belmondo au fost unele dintre producţiile cu cele mai mari încasări din cinematografia franceză până la mijlocul anilor '80.

Jean-Paul Belmondo a suferit, în 2001, un grav accident cerebral, care i-a provocat o paralizie parţială. Totuşi, el a mai jucat în 2008 în "Omul cu câinele/ Un homme et son chien".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici