Cel mai emoţionant moment de la Euro 2016. Gestul unui suporter de doar câţiva ani - VIDEO

Poate cel mai emoţionant moment de la Euro 2016 nu a avut loc pe terenul de fotbal şi a pornit de la gestul unui suporter portughez de doar câţiva anişori, relatează Daily Mail.

3406 afișări
Imaginea articolului Cel mai emoţionant moment de la Euro 2016. Gestul unui suporter de doar câţiva ani - VIDEO

Cel mai emoţionant moment de la Euro 2016. Gestul unui suporter de doar câţiva ani - VIDEO

Pentru Franţa, ţara gazdă a acestui Campionat European, pierderea finalei a adus lacrimi atât în rândul jucătorilor cât şi al suporterilor. Au fost momnte tensinate atât petru francezi cât şi pentru Portugalia, super starul Cristiano Ronaldo izbuncnind de câteva ori în lacrimi în timpul partidei de fotbal dar şi în momentul câştigării trofeului. 

Dacă Ronaldo a declarat că s-a rugat la Dumnezeu ca să câştige acest titlu internaţional cu echipa sa naţională, fanii Franţei au fost pur şi simplu consternaţi atunci când marele trofeu le-a scăpat printre degete pe teren propriu. 

Dar pentru că în orice sport de performanţă este vorba despre fair-play, un suporter portughez în vârstă de dpar câţiva anisori s-a dus la un fan francez care plângea şi l-a luat în braţe încercând să îl îmbărbăteze. Gestul sincer al micuţului a făcut înconjurul internetului, mai ales că momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici