Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Gopo - FOTO

Andreea Pătraşcu şi Cabral, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă se numără printre cuplurile celebre care au participat luni la cea mai importantă festivitate românească de film, Gala Premiilor Gopo, potrivit www.perfecte.ro.

320 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Gopo - FOTO

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Adela Popescu şi Radu Vâlcan

S-au cuplat de curând, aşa că paparazi sunt cu ochii pe ei la fiecare apariţie în public. Pe covorul roşu de la Premiile Gopo Adela şi Radu nu au dezamăgit, ba din contră: au reuşit să atragă toate privirile.

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă

După o relaţie cu năbădăi şi mai multe despărţiri la activ, Andreea şi Tudor s-au împăcat şi par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. La premiile Gopo, Andreea a purtat o ţinută all black, pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante, de la Rafael & Sons. Tudor a mers şi el pe o linie elegantă, iar împreună putem spune că au arătat superb!

Citeşte mai multe despre cele mai frumoase cupluri de la Premiile Gopo pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici