Cercetătorii din Rusia, uimiţi de o descoperire recentă - FOTO

Un corp minuscul, descoperit în Rusia, îi uimeşte pe cercetătorii locali, care nu au putut să stabilească provenienţa sa şi nici să identifice despre ce animal e vorba.

7027 afișări
Imaginea articolului Cercetătorii din Rusia, uimiţi de o descoperire recentă - FOTO

Cercetătorii din Rusia, uimiţi de o descoperire recentă (Foto: Raul Stef / Mediafax Foto)

Potrivit presei locale, micuţul corp a fost găsit de doi rezidenţi din zona Sosnovy Bor, care au crezut iniţial că ar fi vorba de un pui de găină care nu s-ar fi dezvoltat normal. Teoria a fost, însă, respinsă imediat de cercetători, scriu site-urile Opposing Views şi Daily Mail.

"Această creatură are un craniu ciudat, nu are gât şi nici aripi. E nevoie de studii ulterioare pentru a determina despre ce fel de creatură sau organism e vorba", a declarat biologul Yegow Zadereev, de la Institutul de Biofizică din Krasnoyarsk.

Fotografiile au devenit virale mai ales pe site-urile de vânători de extratereştri.

Scott C Waring, editor al site-ului UFO Sightings Daily, a scris că internauţii de pe acest site cred că e vorba de o fiinţă de origine extraterestră şi că aşteaptă rezultatele testului ADN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici