Christina Aguilera va susţine un masterclass muzical online

Cântăreaţa americană Christina Aguilera va susţine un masterclass muzical online, pentru a oferi o serie de sfaturi valoroase tuturor acelor muzicieni aspiranţi care o vor urmări în cadrul acestui curs pe internet, informează contactmusic.com.

142 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera va susţine un masterclass muzical online

Christina Aguilera (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Cântăreaţa americană se alătură astfel altor personalităţi din domenii diverse, precum scriitorul James Patterson, jucătoarea de tenis Serena Williams şi actorul Dustin Hoffman, care au susţinut deja astfel de cursuri pe internet, prin intermediul platformei online educaţionale MasterClass. În acest masterclass, pentru o taxă de 90 de dolari, vedeta americană va dezvălui secretele succesului de care se bucură în industria muzicală.

"Sunt încântată de faptul că MasterClass îmi oferă şansa de a împărtăşi lumii întregi tot ceea ce am învăţat de-a lungul anilor despre profesia şi talentul meu. Predarea acestor capacităţi îmi oferă nu doar şansa de a intra în contact cu fanii mei, ci îmi permite şi să explorez una dintre pasiunile mele", a declarat Christina Aguilera.

Reprezentanţii MasterClass spun că acele cursuri online vor include "lecţii video, exerciţii interactive, materiale de studiu şi manuale". Persoanele interesate sunt invitate să se înscrie pe lista de aşteptare de pe site-ul MasterClass.com.

Pe aceeaşi platformă online, rapperul Usher predă studenţilor săi lecţii de interpretare artistică, iar renumita Annie Leibovitz, lecţii de fotografie.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici