CIA renunţă la unul dintre câinii săi care adulmecă BOMBE, pentru că acesta vrea să se joace în loc să caute explozibili | GALERIE FOTO, VIDEO

Lulu, un simpatic labrador antrenat de CIA să descopere materiale explozive, a fost "concediată" pentru că avea chef de joacă în loc să miroasă bombele.

4126 afișări
Imaginea articolului CIA renunţă la unul dintre câinii săi care adulmecă BOMBE, pentru că acesta vrea să se joace în loc să caute explozibili | GALERIE FOTO, VIDEO

CIA renunţă la unul din câinii săi care adulmecă BOMBE pentru că vrea să joace în loc să caute explozibilii| GALERIE FOTO

CIA a publicat pe contul de Twitter al organizaţiei mai multe imagini cu adorabila căţeluşă, specificând că aceasta este cea mai bună decizie în cazul ei.

 

 

"Ne va fi dor de Lulu, dar aşa este cel mai bine pentru ea", spun reprezentanţii CIA.

 

 

Câinele, în vârstă de 18 luni "nu se mai bucura" aşa că CIA a anunţat "cu tristeţe" că a fost retras din serviciul departamentului de poliţie din Fairfax din Virginia .

 

 

"Uneori, chiar şi atunci când un pui se dovedeşte a fi bun la teste şi reuşeşte să înveţe cum să detecteze mirosurile explozibilului este clar că găsirea de K9 nu este vitală pentru el", comentează CIA, care precizează că de multe ori şi câinii, la fel ca oamenii au o zi proastă, iar psihologii canini încearcă să înţeleagă ce le displace.

 

 

Există însă şi o veste bună, Lulu a fost adoptată de antrenorul său, aşa că acum zburdă fericită prin curtea casei, se joacă împreună cu copii şi adulmecă cu poftă mâncarea pe care o primeşte în casoleta sa.

 

 

Imaginile cu Lulu au stârnit un val de simpatie din partea utilizatorilor, atât la adresa căţeluşei, cât şi la adresa CIA, pentru că nu a neglijat nevoile patrupedului. 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici