Cine este câştigătorul marelui premiu la Joker, în valoare de peste 8 milioane de lei

Câştigătorul marelui premiu la Joker, în valoare de peste 8 milioane de lei, este din Călăraşi şi a completat biletul câştigător cu trei variante simple şi un număr la Noroc Plus, anunţă Loteria Română după extragerea de duminică seară.

1598 afișări
Imaginea articolului Cine este câştigătorul marelui premiu la Joker, în valoare de peste 8 milioane de lei

Câştigătorul marelui premiu la Joker este din Călăraşi şi a jucat trei variante simple (Imagine: Andreea Balaurea / Mediafax Foto)

La tragerea Joker de duminică, s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 8.024.901 lei. Biletul norocos a fost jucat la Călărasi şi a fost completat cu trei variante simple şi un număr la Noroc Plus.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi două câştiguri de categoria a II-a, câştigul total obţinut fiind de 8.420.070 de lei.

Numerele câştigătoare duminică au fost 28, 22, 12, 17, 33 şi jokerul 10 .

În urma extragerii de duminică, marele premiu la Loto 6/49, în valoare de 9.711.980 de lei, a fost reportat pentru următoarea extragere.

Premiul la Joker nu mai fusese câştigat din 16 octombrie 2014. Atunci, o femeie din Timişoara a câştigat peste 16,8 milioane de lei, acesta fiind cel mai mare premiu din istoria Joker.

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima dată în 5 aprilie, când o jucătoare a câştigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judeţul Constanţa. Acesta este primul premiu de categoria I la Loto 6/49 obţinut în acest an.

Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013 de un jucător din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici