Cine este JULIE GAYET, actriţa despre care revista "Closer" susţine că ar avea o relaţie cu preşedintele Francois Hollande - FOTO, VIDEO

Julie Gayet, actriţa despre care revista "Closer" susţine că ar avea o relaţie amoroasă cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, este căsătorită şi mamă a doi copii, are 41 de ani şi a început cariera în actorie la vârsta de 17 ani.

1454 afișări
Imaginea articolului Cine este JULIE GAYET, actriţa despre care revista "Closer" susţine că ar avea o relaţie cu preşedintele Francois Hollande - FOTO, VIDEO

Cine este JULIE GAYET, actriţa despre care revista "Closer" susţine că ar avea o relaţie cu preşedintele Francois Hollande - FOTO, VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Julie Gayet a negat şi în alte rânduri zvonuri asemănătoare despre o relaţie cu preşedintele francez, dar se autocaracterizează ca fiind "multe lucruri în acelaşi timp: femeie, prietenă, iubită, mamă", scrie telegraph.co.uk, care a realizat profilul actriţei.

Căsătorită cu regizorul şi scenaristul argentinian Santiago Amigorena, Julie Gayet provine din suburbiile înstărite ale Parisului Suresnes.

Gayet a făcut primii paşi spre cariera de actriţă la vârsta de 17 ani, când a început studiile la Actor’s Studio, în Londra. Primul ei rol a fost în filmul "Three Colours: Blue" ("Trei culori: Albastru") al lui Krzysztof Kieslowski, în 1993. De atunci, actriţa blondă a apărut în aproximativ 50 de producţii de cinema şi de televiziune.

Unul dintre colegii de breaslă a descris-o ca având "un temperament rock 'n' roll". Cel mai recent rol al său, în filmul satiric intitulat "Quai d’Orsay", unde interpretează un consilier din ministerul de externe al Franţei, a fost motiv pentru editorii unui ziar să se întrebe dacă "a primit sfaturi de la noul ei iubit privind interpretarea rolului".

Gayet nu şi-a ascuns niciodată viziunea politică, apărând chiar într-un videoclip de promovare a campaniei electorale a lui Hollande pentru alegerile prezidenţiale din 2012. Atunci actriţa l-a descris pe candidatul socialist ca "minunat", "umil" şi "cineva care ascultă cu adevărat".


Sursa: world.time.com

Julie Gayet a apărut şi la diverse evenimente de factură politică ţinute de preşedintele francez şi şi-a declarat susţinerea faţă de candidatul socialist la primăria Parisului, Anne Hidalgo.

Primele zvonuri despre o relaţie amoroasă cu Francois Hollande au apărut la începutul anului trecut, dar au fost ferm negate de ambele părţi. Gayet a depus şi plângere la Parchetul Paris prin care cerea identificarea autorilor acelor zvonuri, acuzând încălcarea intimităţii.

Actriţa nu a făcut niciun comentariu privind cele mai recente astfel de zvonuri, publicate de revista Closer.

Revista Closer susţine că preşedintele francez François Hollande şi actriţa Julie Gayet au o relaţie amoroasă, într-un dosar de şapte pagini însoţit de fotografii, ce va fi publicat în ediţia de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici