Cinema City România a inaugurat la Constanţa cel de-al 19-lea multiplex şi a doua sală 4DX din ţară - FOTO

Cinema City România a inaugurat, miercuri seară, la City Park Mall din Constanţa, cel de-al 19-lea multiplex al companiei, amenajat în urma unei investiţii totale de 6,5 milioane de euro, acesta incluzând şi o sală 4DX, a doua de acest fel din ţară.

3082 afișări
Imaginea articolului Cinema City România a inaugurat la Constanţa cel de-al 19-lea multiplex şi a doua sală 4DX din ţară - FOTO

Cinema City România a inaugurat la Constanţa cel de-al 19-lea multiplex şi a doua sală 4DX din ţară (Imagine: Alexandru Raita / Mediafax Foto)

Cinematograful de la City Park Mall din Constanţa dispune de zece săli, complet digitalizate, cu un număr total de 1.687 de locuri, iar una dintre aceste săli este cea 4DX, cu 144 de locuri, se arată într-un comunicat al Cinema City.

Aceasta este a doua sală 4DX din România, după cea de la Bucureşti, cea de-a treia fiind planificată pentru deschidere în Timişoara, în următoarele luni.

"Tehnologia 4DX oferă o experienţă cinematografică revoluţionară care activează toate cele cinci simţuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile şi efecte speciale ce includ vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie şi mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D, cât şi pentru filmele 3D", se arată în comunicat.

Preţurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt de 29 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 31 de lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 33 de lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 35 de lei, iar după această oră preţul este 37 de lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi şi pentru care preţul este de 3 lei.

Cinematograful va fi deschis pentru public începând de vineri, iar în sala 4DX va rula filmul "Misiune imposibilă. Naţiunea secretă".

Investiţia pentru construirea acestui cinematograf se ridică la 6,5 milioane de euro.

În următoarea perioadă, Cinema City va deschide multiplexuri în Deva, Turnu-Severin, Suceava şi Timişoara.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 13 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 19 multiplexuri, cu 178 de săli şi 34.136 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 210 multiplexuri cu 1.943 săli, dintre care 24 IMAX şi 11 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici