Ciprian Antochi, prieten: Mădălina mi-a cerut să o ajut să se sinucidă - VIDEO

Ciprian Antochi, prieten al Mădălinei Manole, invitat la Specialul Ştirilor ProTv, a facut dezvăluiri legate de viaţa artistei care s-a sinucis săptămâna trecută.

140 afișări
Imaginea articolului Ciprian Antochi, prieten: Mădălina mi-a cerut să o ajut să se sinucidă - VIDEO

Ciprian Antochi, prieten: Mădălina mi-a cerut să o ajut să se sinucidă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Prietenul Mădălinei a povestit că artista nu se înţelegea cu mama ei.

"Mama, mă laşi şi pe mine să vorbesc?" Cam aşa decurgeau discuţiile telefonice cu mama ei. Mama era mereu nemulţumită de ea. Şi-a divinizat părinţii, dar tot timpul am simţit că parcă îi e ruşine să îmi spună despre relaţia cu părinţii", a spus Ciprian.

"Asistam la discuţii telefonice destul de tensionate pe care Mădălina le avea cu mama ei. Cele mai multe erau legate de cariera ei profesională şi de bani. Îi spunea că nu mai are de unde să le dea. Mai ales că după ce a divorţat de Şerban a avut şi ea nişte probleme financiare", povesteşte Ciprian Antochi.

Video stirileprotv.ro

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Ciprian Antochi pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici