Comedia "O familie de coşmar/ Little Fockers", în fruntea box office-ului nord-american

Comedia "O familie de coşmar/ Little Fockers", în care tandemul infernal Ben Stiller-Robert De Niro apare pentru a treia oară pe marile ecrane, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

67 afișări
Imaginea articolului Comedia "O familie de coşmar/ Little Fockers", în fruntea box office-ului nord-american

Comedia "O familie de coşmar/ Little Fockers", în fruntea box office-ului nord-american (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Această a treia parte a francizei "Un socru de coşmar", în care Robert De Niro interpretează rolul unui fost spion CIA, care nu prea are încredere în ginerele său, interpretat de Ben Stiller, a avut, în a doua săptămână de exploatare, încasări de 34 de milioane de dolari.

Drama western "Adevăratul curaj/ True Grit", noul film al fraţilor Joel şi Ethan Coen, cu Jeff Bridges în rolul principal, s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 24,5 milioane de dolari. Acest lungmetraj este un remake al western-ului "True Grit", regizat în 1969 de Henry Hathaway, cu John Wayne în rolul principal, în care o adolescentă angajează un şerif alcoolic pentru a-l ucide pe asasinul tatălui ei.

Thrillerul SF "TRON: Moştenirea", care îi face pe spectatori să plonjeze într-un univers informatic virtual, s-a menţinut la rândul său pe locul al treilea, cu încasări de 18,3 milioane de dolari în SUA şi Canada, de vineri până duminică.

Animaţia "Yogi Bear", o peliculă care îl aduce pe marele ecran pe celebrul ursuleţ din serialul de televiziune american omonim, a reuşit încasări de 13 milioane de dolari de vineri până duminică şi ocupă poziţia a patra, în urcare cu un loc faţă de săptămâna trecută.

"Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi", al treilea film din seria "Cronicile din Narnia", realizat în 3D, a pierdut un loc şi a coborât pe poziţia a cincea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari.

Animaţia "O poveste încâlcită/ Tangled", o adaptare Disney a unei poveşti de fraţii Grimm, a câştigat o poziţie, ajungând pe locul al şaselea, cu încasări de 10,008 milioane de dolari.

Filmul "The Fighter", regizat de David O. Russell, cu Mark Wahlberg şi Christian Bale în rolurile principale, a pierdut un loc şi a ajuns pe poziţia a şaptea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Filmul spune povestea pugilistului Micky Ward, antrenat de fratele său Dicky, el însuşi un fost mare luptător.

Comedia "Călătoriile lui Gulliver/ Gulliver's Travels", o altă peliculă lansată de Crăciun, cu Jack Black în rolul principal, s-a menţinut pe poziţia a opta, cu încasări de 9,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama "Black Swan", care îi aduce împreună pe Natalie Portman, Vincent Cassel şi Winona Ryder, în cadrul intrigilor şi tensiunilor din compania de dans New York City Ballet, s-a menţinut pe locul al nouălea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

Filmul "The King's Speech", în care Colin Firth interpretează rolul lui George al VI-lea al Marii Britanii, care reuşeşte să îşi învingă problemele de vorbire şi să îşi asume pe deplin rolul de rege al Angliei în timpul războiului, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 7,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici