Conturile de Twitter şi Instagram ale cântăreţei Taylor Swift au fost sparte

Cântăreaţa pop americană Taylor Swift a anunţat, marţi, că paginile sale de pe platformele online Twitter şi Instagram au fost atacate de hackeri, dar mesajele ilegitime publicate pe conturile vedetei au fost şterse rapid de pe reţele sociale.

255 afișări
Imaginea articolului Conturile de Twitter şi Instagram ale cântăreţei Taylor Swift au fost sparte

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, al cărei cel mai recent album "1989" a dominat clasamentele constant de la lansarea în urmă cu circa trei luni, are un grup mare de fani care o urmăresc prin intermediul reţelelor de socializare online. Contul său de Twitter este al patrulea cel mai popular din lume, cu 51,4 milioane de urmăritori (followers, n.r).

"Contul meu de Twitter a fost spart, dar nu vă faceţi griji, Twitter şterge mesajele ilegitime şi îmi blochează contul până ce vor descoperi cum de s-a putut întâmpla asta şi până primesc noile parole", a declarat Taylor Swift într-o declaraţie publicată marţi pe pagina sa de pe platforma de microblogging şi socializare online Tumblr, deţinută de Yahoo.

"Niciun moment de plictiseală", mai scria în mesajul de pe Tumblr, înainte ca un alt text să informeze că şi contul cântăreţei de pe platforma de socializare online şi de partajare de fotografii şi videoclipuri Instagram, deţinută de Facebook, a fost spart de hackeri.

Vedetele sunt ţinte frecevente ale hackerilor care au publicat pe internet informaţii personale şi stânjenitoare în urma unor atacuri anterioare asupra conturilor unor celebrităţi importante.

Agentul lui Taylor Swift nu a răspuns cererilor presei de a comenta situaţia. Totodată, Twitter şi Instagram nu au răspuns cererilor referitor la clarificarea informaţiilor privind existenţa sau nu a unui atac informatic asupra conturilor lui Taylor Swift.

Cântăreaţa a publicat mesaje pe Twitter la două ore după atacul informatic, sfătuindu-şi fanii să urmărească două conturi pe care Twitter le clasificase drept suspendate la ora transmiterii ştirii de către Reuters.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, "1989".

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Swift este cel mai bine vândut artist de muzică digitală din toate timpurile. De asemenea, recent, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja şapte premii Grammy, 11 American Music Awards, şapte Country Music Association Awards, şase Academy of Country Music Awards şi 12 Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici