CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Pisicuţă ucisă de hoţi în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de furat

Câţiva hoţi au dat dovadă de o cruzime de neimaginat, ucigând o pisică în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de valoare în casa pe care o jefuiau.

1085 afișări
Imaginea articolului CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Pisicuţă ucisă de hoţi în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de furat

CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Pisicuţă ucisă de hoţi în cuptorul cu microunde pentru că nu au găsit nimic de furat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corpul pisicuţei în vârstă de doar 10 săptămâni a fost găsit de stăpâna casei, la câteva ore după ce aceasta a raportat jaful, scrie dailymail.co.uk.

Mama proprietarei a declarat că aceasta a găsit uşa apartamentului deschisă şi a început să caute pisicuţa, pe care a botezat-o Adele, afară, crezând că aceasta a ieşit din casă.

"Fiica mea a chemat poliţia şi abia mai târziu, când a intrat în bucătărie, a văzut ce s-a întâmplat cu pisicuţa. Nici nu te poţi gândi la aşa ceva. Ce fel de oameni ar ucide un animal atât de mic şi fără apărare, într-un mod atât de bolnav?", a declarat mama proprietarei, al cărei nume nu a fost dat publicităţii.

Poliţia crede că hoţii au ucis pisica după ce au intrat în apartamentul din Nuneaton, Warwickshire, pentru că nu au găsit nimic care să merite furat.

"A fost un act de laşitate care a provocat suferinţă de nedescris unui animal neajutorat. Trebuie să aflăm cine a făcut asta", a declarat unul dintre poliţişti.

Mama proprietarei apartamentului a declarat că fiica ei este în stare de şoc şi nu se poate opri din plâns.

"M-am îmbolnăvit şi eu gândindu-mă la cât de frumoasă şi drăgălaşă era pisica. Era foarte prietenoasă şi cred că s-a dus direct către hoţi. Nu pot înţelege cum cineva a putut face un lucru atât de crud. Sper ca cineva să ştie care sunt persoanele responsabile şi să furnizeze informaţiile necesare pentru prinderea lor", a declarat mama proprietarei.

Intrarea prin efracţie a avut loc în noaptea de 26 spre 27 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici