Cum arată Autostrada A1 Sibiu-Orăştie filmată din aer - VIDEO

O filmare aeriană publicată pe un forum arată stadiul lucrărilor de pe Autostrada A1 pe porţiunea Sibiu - Orăştie, care ar trebui să fie dată în folosinţă până la finalul acestui an.

4941 afișări
Imaginea articolului Cum arată Autostrada A1 Sibiu-Orăştie filmată din aer - VIDEO

Cum arată Autostrada A1 Sibiu-Orăştie filmată din aer - VIDEO

Imagini aeriene au fost publicate pe forumul Construim România şi arată că mare parte a lucrărilor au fost finalizate, dar şi că avem dezvoltări periculoase în teren, acolo unde asfaltarea ultimelor porţiuni ar putea fi zădărnicită de alunecările de teren.

După cum arată porţiunea în imagini, termenul stabilit de ministrul Ioan Rus, care a spus că vom putea circula pe autostradă până în ziua votului, ar putea fi respectat, in extremis. Se observă, totuşi, şi că alunecările de teren nu au fost oprite pe o porţiune a autostrăzii, iar decizia constructorului de a continua lucrările la stratul asfaltic în lipsa unor consolidări menite să stăvilească alunecările de teren este una considerată a fi periculoasă.

Videoclipul cu imagini aeriene poate fi văzut pe ProMotor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici