Doi hoţi, prinşi în timp ce beau vin în casa rapperului 50 Cent

Doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţia americană, marţi dimineaţă, după ce au spart reşedinţa de 52 de camere pe care rapperul 50 Cent o deţine în statul Connecticut - unul dintre ei fiind găsit într-o debara, în timp ce bea dintr-o sticlă pe care o luase din colecţia de vinuri a rapperului.

80 afișări
Imaginea articolului Doi hoţi, prinşi în timp ce beau vin în casa rapperului 50 Cent

Doi hoţi, prinşi în timp ce beau vin în casa rapperului 50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţiile au fost postate în Hartford Courant şi au fost citate de people.com.

Alexander Hernandez, în vârstă de 19 ani, şi Santos Padilla, în vârstă de 21 de ani, au fost arestaţi după ce un agent de pază a chemat poliţia, acesta descoperind un automobil suspect parcat în spatele casei. Hoţii au sărit peste un gard de protecţie şi au intrat în vilă printr-o uşă rămasă descuiată.

Ambii suspecţi au fost acuzaţi de tentativă de jaf, încălcarea proprietăţii şi posesie de marijuana, fiind reţinuţi de poliţia americană. Cauţiunea a fost fixată la suma de 50.000 de dolari pentru fiecare dintre ei.

Rapperul 50 Cent încearcă de peste trei ani să vândă reşedinţa din Farmington (Connecticut), care i-a aparţinut în trecut pugilistului Mike Tyson. Valoarea actuală a proprietăţii este de 10 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici