Donna Summer a murit. Cântăreaţa avea 63 de ani

Cântăreaţa americană de disco Donna Summer a decedat, în contextul în care suferea de cancer, informează site-ul TMZ, citat de Fox News. Donna Summer, considerată "regina muzicii disco", suferea de cancer.

4433 afișări
Imaginea articolului Donna Summer a murit. Cântăreaţa avea 63 de ani

Donna Summer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Donna Summer, 63 de ani, de cinci ori laureată a Premiilor Grammy, a dominat topurile muzicale americane în anii 1970, cu hituri precum "Last Dance", "Bad Girls" sau "Hot Stuff".

În anii 1980, s-a remarcat cu melodii având tente feministe precum "She Works Hard for the Money" sau cântece de dragoste precum "This Time I Know It's for Real".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici