Familia regală va oferi, începând din 2015, anual, câte patru burse pentru studenţii români

Principesa Margareta a anunţat luni, la un eveniment care a avut loc la Palatul Elisabeta din Bucureşti, că, începând din 2015, familia regală va oferi, anual, câte patru burse pentru studenţii români.

590 afișări
Imaginea articolului Familia regală va oferi, începând din 2015, anual, câte patru burse pentru studenţii români

Familia regală va oferi, începând din 2015, anual, câte patru burse pentru studenţii români (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În Săptămâna Patimilor, gândurile noastre se îndreaptă către strămoşii noştri, cei care au fondat România modernă. Cu exemplul lor în minte, sunt mândră să vă anunţ că principele Radu şi cu mine am luat o hotărâre. Începând din 2015, vom oferi personal, an de an, patru burse pentru studenţii români: două la Bucureşti, «Bursa Regele Carol I» şi «Bursa Regina Elisabeta», la Academia de Studii Economice, şi două la Chişinău, «Bursa Regele Ferdinand» şi «Bursa Regina Maria»", la Universitatea Academiei Moldovei", a declarat principesa Margareta.

Mai multe detalii privind aceste burse vor fi oferite ulterior.

Luni, la Palatul Elisabeta a avut loc evenimentul de prezentare a primelor produse din ciocolată româneşti cu nume regal, lansate de compania Kandia Dulce. Noua gamă de ciocolată - "Kandia Regal" - include trei sortimente: ciocolata cu lapte "Alteţa Sa Regală Principesa Margareta", ciocolata amăruie "Alteţa Sa Regală Principele Radu", cu 55% cacao, precum şi ciocolata amăruie "Castelul Peleş", cu 75% cacao.

La evenimentul de la Palatul Elisabeta au participat copii, tineri şi vârstnici, care au primit, la finalul prezentării, noile sortimente de ciocolată de la principele Radu şi de la principesa Margareta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici