Video FOTO Alain Delon, încântat de dragostea româncelor care au venit la TIFF şi au strigat "Alain, je t`aime!

Actorul francez Alain Delon a declarat, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, unde a ajuns la începutul proiecţiei speciale a filmului „Afacerea Pigot”, care a rulat în cadrul TIFF, că este încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi, doamnele declarându-i “Alain, je t`aime”.

4854 afișări

Alain Delon (81 de ani), care se află pentru prima oară în România, a sosit, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pe covorul roşu, alături de preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, şi a urcat pe scenă, unde a salutat publicul şi a fost aplaudat.

“Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele şi cu asta mă pot mândri. Filmul <<Afacerea Pigot>> este primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri l-am fi văzut într-o sală. Mulţumesc pentru invitaţia de a fi aici şi sunt foarte fericit şi foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să ştiţi că nu sunt gay”, a spus Delon.

Tudor Giurgiu a declarat la rândul său că la proiecţia filmului „Afacerea Pigot” asistă multe persoane care nu sunt din Cluj-Napoca.

După ce a susţinut discursul, Alain Delon a părăsit Piaţa Unirii, iar multe dintre spectatoarele prezente i-au strigat „Alain, je t’aime”.

La proiecţia filmului „Afacerea Pigot” au asistat peste 2.500 de spectatori.

Alain Delon va primi, sâmbătă, în cadrul galei de închidere a TIFF programată la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, Premiul de Excelenţă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici