FOTO | Guvernatorul Canadei a încălcat eticheta regală britanică din cauza unei carpete ”alunecoase”

David Johnston, guvernator al Canadei, a declarat că a încălcat eticheta în prezenţa reginei Elizabeth a II-a din cauza unei carpete ce aluneca, informează BBC News.

2531 afișări
Imaginea articolului FOTO | Guvernatorul Canadei a încălcat eticheta regală britanică din cauza unei carpete ”alunecoase”

Guvernatorul Canadei a încălcat eticheta regală britanică din cauza unei carpete ”alunecoase”

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în Londra pentru a marca 150 de ani de la înffinţarea statului canadian, Johnston a fost fotografiat atingând uşor cotul reginei, acest gest a atras critici din partea presei.

În apărarea sa însă Johnston a afirmat că era”pur şi simplu îngrijorat pentru siguranţa reginei după ce aceasta alunecase anterior pe câteva trepte ale scării”.

”Am crezut că încălcarea protocolului este adecvată doar ca să mă asigur că aceasta (regina, not red.) nu se va împiedica din nou”, a spus acesta.

În cadrul evenimentului, regina, în vâsrtă de 91 de ani, a fost însoţită de prinţul consort, Philip.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici