FOTO. Maşină Tesla, transformată în taxi de un român. Oraşul din ţară în care circulă autoturismul

Una dintre cele mai populare maşini ale momentului, Tesla Model S, circulă pe străzile din Târgu-Mureş după ce un român a avut ideea să o transforme în taxi, relatează EVmarket.ro.

35765 afișări
Imaginea articolului FOTO. Maşină Tesla, transformată în taxi de un român. Oraşul din ţară în care circulă autoturismul

Sursă: EVmarket.ro

Sima Ovidiu, bărbatul din Târgu-Mureş care a dus astfel serviciile de taxi la un nou nivel, a cumpărat maşina Tesla cu o sumă de aproximativ 40.000 de euro. Acesta speră să îşi acopere cheltuielile după ce autoturismul va parcurge 85.000 de kilometri, în regim de taxi.
 
„Am ales Tesla Model S, în locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore în maşină. Autonomia de 400 de km şi siguranţa oferită au fost alte criterii de care am ţinut cont. Plus şi cea mai mare problemă, poluarea. Sunt un susţinător al ecologiei”, a declarat el pentru EVmarket.ro
 
Sima Ovidiu a adăugat că „Unii clienţi sunt uimiţi, alţii sunt fascinaţi, emoţionaţi. Pentru mulţi este prima dată când călătoresc într-o Tesla. Nu este o maşină pe care o vezi des pe străzi. Sunt şi clienţi care nu bagă de seamă, nu toată lumea cunoaşte mărcile de maşini”.
 
Maşina aleasă de român este un model din 2015, unul dintre primele 70.000 de exemplare fabricate de compania condusă de Elon Musk. Deşi la momentul apariţiei, Tesla S a fost considerată una dintre cele mai bune maşini de pe planetă din punctul de vedere al inovaţiilor tehnologice, tariful maşinii este unul obişnuit, de 2,44 lei/km. ziua şi 2,89 lei/km. noaptea.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici