George Clooney s-a căsătorit? Actorul american apare într-un spot publicitar alături de mireasa lui - VIDEO

Actorul american George Clooney joacă rolul unui bărbat care tocmai s-a căsătorit, într-un spot publicitar cu accente comice, realizat pentru o bancă norvegiană.

3680 afișări
Imaginea articolului George Clooney s-a căsătorit? Actorul american apare într-un spot publicitar alături de mireasa lui - VIDEO

George Clooney s-a căsătorit? Actorul american apare într-un spot publicitar alături de mireasa lui - VIDEO

Starul american, care s-a despărţit de modelul italian Elisabeta Canalis la începutul acestui an, a jurat că nu se va mai căsători niciodată, după eşecul mariajului său cu Talia Balsam, încheiat printr-un divorţ ce a fost pronunţat în 1993.

George Clooney a decis să râdă de propria lui hotărâre referitoare la căsătorie şi a acceptat să filmeze o reclamă pentru banca norvegiană DNB NOR, în care o tânără mireasă se trezeşte în dimineaţa de după nuntă şi constată cu surprindere că George Clooney este soţul ei, informează express.co.uk.

În acest spot amuzant, tânăra blondă pare şocată atunci când descoperă pe degetul ei inelar un inel cu un diamant uriaş şi este uimită atunci când George Clooney intră în camera în care se afla şi începe să îi vorbească despre ceremonia din seara precedentă şi despre planurile lor.

Reclama se încheie cu următorul mesaj: "Unii oameni sunt norocoşi în viaţă. Pentru ceilalţi, economiile reprezintă un lucru inteligent".

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Spitalul de urgenţă" şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, seria "Ocean's", "Misterele Berlinului", "Noapte bună şi noroc!" şi "Michael Clayton".

Mai recent, actorul a putut fi văzut pe marile ecrane în "Citeşte şi arde/ Burn After Reading", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Omul care se holba la capre/ The Men Who Stare at Goats" şi "Americanul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici