Hillary Clinton şi Donald Trump, rivali în cursa prezidenţială, sunt verişori de gradul al 19-lea

Hillary Clinton, soţia fostului preşedinte american Bill Clinton, şi Donald Trump, un magnat din industria imobiliară devenit vedetă TV, potenţial rivali în cursa prezidenţială, sunt verişori de gradul al 19-lea, informează contactmusic.com.

472 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton şi Donald Trump, rivali în cursa prezidenţială, sunt verişori de gradul al 19-lea

Hillary Clinton şi Donald Trump, rivali în cursa prezidenţială, sunt verişori de gradul al 19-lea (Montaj foto)

Experţii în genealogie au descoperit că cei doi politicieni, favoriţii Partidului Democrat, respectiv Partidului Republican în cursa pentru obţinerea candidaturii la alegerile prezidenţiale de anul viitor, sunt de fapt verişori îndepărtaţi.

Trump şi Clinton, care în trecut au fost prieteni, sunt înrudiţi cu familia ducelui şi ducesei de Lancaster.

Cercetătorii de la site-urile MyHeritage.com şi Genie.com au dezvăluit în emisiunea de televiziune "Extra" că strămoşul comun al celor doi politicieni american a fost regele Edward al III-lea.

Romancierul A.J. Jacobs, care a contribuit la această cercetare, a spus: "Există un precedent în familiile lor în ceea ce priveşte conducerea unei ţări: acest detaliu se află în genele lor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici