IMAGINI INEDITE: Kim Jong-un, "văzut" la locul protestelor din Hong Kong - VIDEO

Un bărbat care susţine că este singura sosie profesionistă a liderului nord-coreean Kim Jong-un a avut recent iniţiativa de a merge în rândul protestatarilor din Kong Kong pentru a vedea reacţia acestora, informează CNN.

3234 afișări
Imaginea articolului IMAGINI INEDITE: Kim Jong-un, "văzut" la locul protestelor din Hong Kong - VIDEO

IMAGINI INEDITE: Kim Jong-un, "văzut" la locul protestelor din Hong Kong - VIDEO

Potrivit imaginilor difuzate de CNN, bărbatul, care se prezintă drept Howard şi locuieşte în Hong Kong, a decis să meargă în locul unde a început în urmă cu o lună "Revoluţia umbrelelor", cea mai gravă criză politică de la retrocedarea Hong Kong-ului către China, în 1997.

Howard, care susţine că regimul condus de Kim Jong-un este cel mai rău din istorie, după cel condus de Hitler, se pregăteşte într-un salon de coafură pentru apariţia sa pe străzile din Hong Kong, asemănarea cu liderul nord-coreean fiind izbitoare.

Pentru a fi cât mai veridic, sosia lui Kim Jong-un are chiar şi un baston, liderul nord-coreean fiind văzut cu un astfel de accesoriu în ultima perioadă, ca urmare a problemelor de sănătate cu care se confruntă.

În momentul în care ajunge la locul protestelor, reacţiile oamenilor sunt dintre cele mai diverse: unii susţin că l-ar avea în faţă chiar pe Kim Jong-un, alţii vor să-şi facă fotografii alături de bărbat, fiind vizibil emoţionaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici