În cine au americanii cea mai mare încredere: Şase poziţii din top 10, deţinute de actori şi regizori

Un sondaj realizat de publicaţia Reader's Digest arată care sunt persoanele în care americanii au cea mai mare încredere, şase din primele zece poziţii fiind ocupate de vedete ale industriei cinematografice.

204 afișări
Imaginea articolului În cine au americanii cea mai mare încredere: Şase poziţii din top 10, deţinute de actori şi regizori

Tom Hanks (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit sondajului, actorul Tom Hanks este persoana în care americanii au cea mai mare încredere.

"Podiumul" este completat de alte două vedete de la Hollywood: actriţa Sandra Bullock, pe locul al doilea, şi actorul Denzel Washington, pe locul al treilea, informează guardian.co.uk.

În plus, şase dintre primele 10 poziţii din această listă de 100 de persoane în care americanii au cea mai mare încredere sunt vedete din industria cinematografică: actriţa Meryl Streep ocupă locul al patrulea, regizorul Steven Spielberg se află pe locul al şaselea, iar actriţa Julia Roberts, pe locul al zecelea.

Persoana care nu are legătură cu Hollywoodul şi care ocupă cea mai înaltă poziţie în acest top este scriitoarea americană Maya Angelou, care ocupă poziţia a cincea.

Bill Gates, patronul companiei Microsoft, se află pe locul al şaptelea, prezentatorul TV Alex Trebek, care prezintă emisiunea-concurs "Jeopardy", ocupă locul al optulea, iar Melinda Gates, soţia miliardarului Bill Gates, se află pe locul al nouălea.

Sondajul a fost realizat pe baza unui eşantion de 1.000 de cetăţeni americani în colaborare cu compania de cercetări de piaţă Wagner Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici