Indiana Jones ar putea fi interpretat de o actriţă. Dezvăluiri uluitoare făcute de Steven Spielberg | VIDEO

Regizorul Steven Spielberg spune că în următoarele filme ale francizei "Indiana Jones" personajul principal, jucat până în prezent de Harrison Ford, ar putea fi interpretat de o actriţă, potrivit nme.com.

1042 afișări
Imaginea articolului Indiana Jones ar putea fi interpretat de o actriţă. Dezvăluiri uluitoare făcute de Steven Spielberg | VIDEO

Indiana Jones ar putea fi interpretat de o actriţă. Dezvăluiri uluitoare făcute de Steven Spielberg

"Ar trebui să îi schimbăm numele din Jones în Joan. Şi nu ar fi nimic greşit în acest lucru", a declarat Steven Spielberg pentru publicaţia britanică The Sun.

Regizorul american a declarat, luna trecută, că vrea să înceapă în aprilie 2019 filmările pentru al cincilea lungmetraj din franciza "Indiana Jones", care va fi realizat în Marea Britanie şi va fi produs de compania Disney.

"Acesta va fi ultimul film cu Indiana Jones pentru Harrison Ford, sunt sigur, dar în mod cert va avea o continuare", a mai spus Spielberg pentru The Sun.

În 2016, compania Disney a anunţat că Spielberg va regiza al cincilea film "Indiana Jones", iar veteranul Harrison Ford îşi va relua rolul arheologului aventurier.

Filmul este programat pentru lansare pe 10 iulie 2020.

David Koepp a fost angajat în 2016 pentru a scrie scenariul "Indiana Jones 5". Acesta a scris şi scenariul celui de-al patrulea film din serie, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), şi a mai lucrat cu Spielberg la filmele "Jurassic Park" şi "Jurassic Park: The Lost World".

Franciza "Indiana Jones", lansată în 1981, cu "Raiders of the Lost Ark", şi continuată cu "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984), "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989) şi "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), a avut încasări de aproape 2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Steven Spielberg a câştigat Oscarul pentru cel mai bun regizor cu drama din 1998 "Salvaţi soldatul Ryan". Cineastul american a câştigat alte două premii Oscar în 1994, cu filmul "Lista lui Schindler", în calitate de regizor şi de producător al peliculei.

În cei 40 de ani de carieră, Steven Spielberg a regizat aproximativ 30 de filme pentru marele ecran, iar cele mai multe dintre ele au marcat istoria cinematografiei mondiale. Dintre acestea fac parte "Duel pe autostradă/ Duel" din 1971, aflat la originea unui lungmetraj de televiziune, thrillerul "Fălci/ Jaws" (1975), "Întâlnire de gradul trei" (1977), "Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute" (1981), "E.T. Extraterestrul" (1982), "Culoarea purpurie" (1985). Printre producţiile sale din anii '90 se disting "Jurassic Park" şi "Lista lui Schindler", dar şi "Salvaţi soldatul Ryan" (1998). Filmul biografic "Lincoln" (2012), pentru care Spielberg a fost nominalizat din nou la premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, i-a adus actorului britanic Daniel Day-Lewis cel de-al treilea Oscar din carieră, câştigat în 2013.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford, în vârstă de 75 de ani, a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici