Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale

Monica Columbeanu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, care a luat în discuţie o cerere prin care Irinel Columbeanu a contestat decizia prin care această instanţă a încredinţat-o temporar pe Irina mamei sale.

38 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale

Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

După judecarea acestei cereri, Monica Columbeanu a plecat de la instanţă fără a face declaraţii.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui Irinel Columbeanu, până la decizia finală privind divorul.

Irinel Columbeanu va trebui să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fetiţei.

În urma deciziei instanţei, Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodată primită pe proprietatea acestuia.

Abia vineri, însoţită de un executor judecătoresc, aceasta a putut intra pe proprietatea de la Izvorani, pentru a o lua pe Irina.

Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a Judecătoriei Buftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici