J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe siriene de 7 ani, care trăieşte într-o zonă de conflict, toate cărţile Harry Potter - FOTO, VIDEO

O fetiţă în vârstă de 7 ani, pe nume Bana Alabed, care îşi împărtăşeşte pe Twitter traiul de zi cu zi despre cum este să trăieşti într-o zonă de conflict, a primit de la autoarea J.K. Rowling toate romanele Harry Potter în format electronic, scrie Huffington Post.

515 afișări
Imaginea articolului J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe siriene de 7 ani, care trăieşte într-o zonă de conflict, toate cărţile Harry Potter - FOTO, VIDEO

J.K. Rowling i-a trimis unei fetiţe siriene de 7 ani, care trăieşte într-o zonă de conflict, toate cărţile Harry Potter - FOTO, VIDEO (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

O fetiţă în vârstă de 7 ani, pe nume Bana Alabed, îşi împărtăşeşte pe reţeaua de microblogging traiul de zi cu zi, alături de mama sa, Fatemah, acestea postând pe rând despre cum este să trăieşti într-o zonă de conflict, mai exact în oraşul sirian Alep.

De curând, mama micuţiei a scris că au vizionat împreună unul dintre filmele Harry Potter, după care a menţionat că Bana ar vrea să citească şi ea arhicunoscutele romane.

J.K. Rowling a văzut tweet-ul şi le-a răspuns celor două. La scurt timp, unul dintre angajaţii autoarei le-a contactat pe Twitter pe Fatemah şi Bana, apoi le-a trimis cărţile în format electronic.

Bana a postat o poză şi un filmuleţ pe reţeaua de microblogging în care îi mulţumeşte lui Rowling pentru gestul ei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici