Jean-Claude Van Damme, implicat într-un accident de maşină

Actorul Jean-Claude Van Damme a fost implicat într-un accident de maşină, el căzând în apă cu automobilul pe care îl conducea, într-un oraş din Belgia.

650 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Van Damme, implicat într-un accident de maşină

Jean-Claude Van Damme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut recent, după ce actorul a consumat alcool într-un club de noapte, informează contactmusic.com.

Potrivit cotidianului The Sun, după accident, actorul a vrut să scoată singur maşina din apă, dar, în cele din urmă, a apelat la angajaţii clubului de noapte.

O sursă a declarat că actorul a căzut în apă pentru că a băgat maşina în viteza întâi în loc de marşarier.

Un purtător de cuvânt al clubului din Willebroek a declarat că actorul "a băut, dar nu era beat".

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 50 de ani, a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici