Julio Iglesias va susţine, la cererea publicului, încă un concert la Bucureşti, pe 26 octombrie. Preţurile biletelor

Julio Iglesias, care va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 24 octombrie, va mai susţine o reprezentaţie în acelaşi loc, pe 26 octombrie, la cererea publicului, informează organizatorii evenimentului, Vreau Bilet.

1023 afișări
Imaginea articolului Julio Iglesias va susţine, la cererea publicului, încă un concert la Bucureşti, pe 26 octombrie. Preţurile biletelor

Julio Iglesias (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, la casa de bilete Vreau Bilet din strada Profesor Moise Nicoară nr. 18, Arte International - Librăria Eminescu, precum şi în magazinele EuroGSM, la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Pentru concertul din 26 octombrie, preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, astfel: categoria IV - 200 de lei, categoria III - 250 de lei, categoria II - 290 de lei, categoria I - 390 de lei şi categoria VIP - 500 de lei.

Pentru concertul din 24 octombrie mai sunt disponibile bilete la preţurile de 250 de lei, 290 de lei şi 390 de lei.

Concertul din acest an are la bază un atu esenţial, extrem de important atât pentru interpret, orchestra acestuia, cât şi pentru public. Faţă de reprezentaţiile anterioare din România, susţinute în spaţii amenajate în aer liber, Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt care le va garanta spectatorilor o experienţă muzicală fascinantă.

Prin urmare, fanii din România ai artistului vor beneficia în această toamnă de un show live grandios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" şi "Aqua dulce, aqua sala".

Artistul spaniol a mai susţinut 11 concerte în România, cel mai recent având loc anul trecut, la Bucureşti.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul 15 al celor mai bine vânduţi artişti din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici